Despre Noi

Acest drum a inceput in luna decembrie a anului 2013, agentia de turism deschisa vine pe fondul dorintei mele de a imbina experienta de turist, calator, om de vanzari – domeniu in care am activat mai bine de 15 ani – cu pasiunea pentru acest domeniu.

Imi doresc ca impreuna cu echipa din aceasta agentie de turism sa fim consilieri de calatorii pentru turistii care doresc sa calatoreasca cu noi, sa oferim suportul, cunostintele, experienta si pasiunea noastra astfel incat calatoria sau vacanta sa fie doar un prilej de relaxare si o experienta frumoasa alaturi de familie, prieteni sau persoane apropiate .

Te asteptam bucurosi in agentia noastra, pentru a ampartasi experientele traite, sa povestim si sa facem planuri pentru urmatoarele vacante si aventuri.

Pot spune din experienta personala, ca povestind despre vacante si experientele avute si planificand urmatoarele vacante si destinatii, subconstientul meu se regleaza automat pe lucrurile frumoase care se intampla in vacante si lasa deoparte grijile si problemele cotidiene creand imagini pozitive care ma ajuta sa-mi pastrez un echilibru emotional stabil.

Dragi prieteni si turisti, va recomand sa fiti activi in astfel de activitati , fiind dovedite ca remedii de stres foarte eficiente si chiar BIO – ca sa fiu in trendul momentului – venind pe un fond natural al omului de a exploata si cunoaste universul.

 

Indrazneste sa te aventurezi – be like a wolf traveler !

 

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?